Mobila Living Conține 8 produse.

Se afişează 1-8 din 8 articole
 • 1 400 lei

  Mobilier modular pentru sufragerie realizat din pal melaminat sau mdf lucios de 18mm grosime, disponibil in mai multe variante si combinatii de culori. Balamalele BLUM Austria reprezinta o garantie suplimentara a calitatii produsului. Sistemele de prindere in perete ( coltare, dibluri si holzsuruburi) sunt incluse. Lungime  2.4 metri, cu multiple...

  1 400 lei
 • 2 115 lei

  Mobilier elegant si modern pentru sufragerie, format din corpuri suspendate si corpuri de baza, disponibil in mai multe variante si combinatii de culoare. Livingul Nova are o lungime totala de 2.4 metri si este format din doua corpuri inferioare cu usa, un corp suspendat orizontal cu usa, patru cuburi superioare cu usi si o etajera.

  2 115 lei
 • 2 130 lei

  Ansamblu mobilier pentru sufragerie de 2.9 metri lungime, format din corpuri suspendate si etajere, disponibil in mai multe variante si combinatii de culoare.

  2 130 lei
 • 1 679 lei

  Mobilier modular pentru sufragerie cu o lungime totala de 2.4 metri. Livingul Boston este disponibil in mai multe variante si combinatii de culoare. Livingul Boston este un mobilier pentru sufragerie cu aspect modern fiind format din 2 corpuri inferioare cu usa, 2 corpuri suspendate cu usa, 1 corp fara usa si 1 polita suspendabila.

  1 679 lei
 • 1 457 lei

  Mobilier modern pentru living cu o lungime totala de 2 metri, disponibil in mai multe variante si combinatii de culoare. Livingul Marry este format din 2 corpuri inferioare cu usa, 2 corpuri suspendate cu usa si o polita suspendate.

  1 457 lei
 • 971 lei

  Livingul Mia este un set de mobilier pentru sufragerie cu aspect modern, de 1.2 metri lungime, modular, fiind format dintr-un corp suspendat cu usa, o polita si un corp inferior cu usa. Garantie: 24 luniTip Produs: Neasamblat Dificultate asamblare: Medie  

  971 lei
 • 1 457 lei

  Ansamblu mobilier pentru sufragerie, format din corpuri suspendate si corpuri de baza, cu o lungime totala de 2.4 metri. Livingul Belfast este disponibil in mai multe variante si combinatii de culoare.

  1 457 lei
 • 1 457 lei

  Ansamblu mobilier pentru sufragerie cu un design special, format numai din corpuri suspendate.Livingul este format din patru corpuri modulare ce pot fi aranjate in diverse moduri.

  1 457 lei
Se afişează 1-8 din 8 articole