Fabrica de mobila Lara Modul

fabrica kalithea Cu o vechime considerabila in peisajul productiei de mobila, Lara Modul este una dintre cele mai flexibile companii pe piata de mobilier din Romania, avand un numar remarcabil de produse, una dintre cele mai variate game de mobilier si o multitudine de servicii create pentru a veni in sprijinul clientului. Fabrica de mobila Lara Modul inseamna in primul rand capacitati ridicate de productie, utilizaje de ultima generatie, personal calificat si materiale de calitate. Adica toate ingredientele necesare pentru a asigura mobila de calitate consumatorului final.

Lucram cu furnizori cunoscuti precum Blum, Hafele, Franke, Kronospan, Arabesque etc si realizam mobilier din pal melaminat mat de 18 mm grosime, pal melaminat lucios, Mdf lucios si altele.

Deasemeni, dispunem de capacitati de productie corespunzatoare, flexibile si capabile sa se adapteze cerintelor pietei. Avem spatii mari, bine organizate si dotate pentru depozitarea materialelor, semifabricatelor si produselor finite.

Prima noastra grija este calitatea!

fabrica mobila

 

Oferim clientilor nostri o gama variata de produse: mobila pentru dormitor, mobila pentru living, saltele, scaune, canapele mobila pentru birou si hol, mobila pentru pensiuni si hoteluri, mobila pentru copii, mobila pentru baie si mobilier de gradina.

Fabrica de mobila in Popesti Leordeni

Productia proprie de mobila de la fabrica din Popesti Leordeni ne ofera oportunitatea de a prezenta clientilor nostri produse calitative, preturi exceptionale si o gama variata de modele.

Oferta noastra de produse include mobila pentru absolut intreaga casa, astfel:
                         - mobila dormitor
                         - dulapuri
                         - paturi
                         - comode
                         - noptiere
                         - mobila living 
                         - mobila bucatarie
                         - corpuri de bucatarie
                         - mobila hol
                         - mobila birouri
                         - scaune

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau comenzi va invitam sa ne contactati.