Fabrica de mobila Kalithea

fabrica kalithea Cu o vechime considerabila in peisajul productiei de mobila, Kalithea este una dintre cele mai flexibile companii pe piata de mobilier din Romania, avand un numar remarcabil de produse, una dintre cele mai variate game de mobilier si o multitudine de servicii create pentru a veni in sprijinul clientului. Fabrica de mobila Kalithea inseamna in primul rand capacitati ridicate de productie, utilizaje de ultima generatie, personal calificat si materiale de calitate. Adica toate ingredientele necesare pentru a asigura mobila de calitate consumatorului final.

Kalithea va poate oferi, pe langa strict productia de mobila, o gama larga de servicii, de la proiectarea si realizarea mobilierului, pana la montarea acestuia sau a altor elemente de design. Lucram cu furnizori cunoscuti precum Franke, Hi-macs, Hafele, Arabesque etc si realizam mobilier din pal melaminat mat de 18 mm grosime, pal melaminat lucios, Mdf lucios, Mdf vopsit si altele.

Deasemeni, dispunem de capacitati de productie corespunzatoare, flexibile si capabile sa se adapteze la cerintele pietei., cat si de spatii mari, bine organizate si dotate pentru depozitarea materialelor, semifabricatelor si produselor finite. Avem resurse umane calificate pentru proiectarea si executia oricarui tip de mobilier si o retea informatica in dezvoltare bine structurata si dotata care permite obtinerea informatiilor si luarea deciziilor cu operativitate.

Prima noastra grija este calitatea!

fabrica mobila

 

Oferim clientilor nostri o gama variata de produse: mobila pentru dormitor, mobila pentru living, saltele, scaune, canapele mobila pentru birou si hol, mobila pentru pensiuni si hoteluri, mobila pentru copii, mobila pentru baie si mobilier de gradina.

Va asteptam la showroomul nostru de mobila din Bucuresti Str Traian Popovici, nr. 77, Sectorul 3 - vezi harta

Fabrica de mobila in Bucuresti

 Productia proprie de mobila de la fabrica din Bucuresti ne ofera oportunitatea de a prezenta clientilor nostri produse calitative, preturi exceptionale si o gama variata de modele.

Oferta noastra de produse include mobila pentru absolut intreaga casa, astfel:
                         - mobila dormitor
                         - dulapuri
                         - paturi
                         - comode
                         - noptiere
                         - mobila living 
                         - mobila bucatarie
                         - corpuri de bucatarie
                         - mobila hol
                         - mobila birouri
                         - canapele
                         - scaune

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau comenzi va invitam sa ne contactati.