Mobila in rate, cu cardul online

Produsele din magazinul online nostru pot fi achizitionate si in rate, online, cu cardul bancar.
Atunci cand trimiti o comanda poti alege sa platesti cu cardul online integral sau, daca dispui de un card de credit, poti selecta optiunea rate si numarul de rate dorit.

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu serviciul "mobila in rate". Astfel, acum poti cumpara mobila mult dorita achitand si in rate, online, daca ai unul dintre cardurile de credit: Card Avantaj, BT Star sau Garanti Bonus Card. Mai mult, iti punem la dispozitie si posibilitatea de a selecta numarul de rate dorit, atunci cand alegi sa platesti folosind cardul de credit.

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi produsele dorite in cos, sa selectezi ca metoda de plata: "plata online cu cardul", sa introduci datele cardului tau si vei putea selecta numarul de rate dorit.

Plata mobilierului in rate se poate efectua numai online, cu un card de credit emis de Credit Europe Bank (Card Avantaj), Garanti Bank (Bonus Card) sau Banca Tarnsilvania (BT Star). Pentru a obtine un astfel de card de credit trebuie sa mergeti la orice sucursala a bancilor mai sus mentionate sau puteti aplica online, pe site-urile acestor banci.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la 0756.648.652 sau prin email la comenzi@kalithea.ro

mobila in rate