Despre Noi

Kalithea produce si comercializeaza o gama variata de mobilier, in diverse stiluri, modele, culori si dimensiuni. Mobila de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pana la ultramodern, intr-o gama larga de modele la un excelent raport calitate-pret.

Venim in intampinarea clientilor atat prin design cat si prin calitatea executiei. Materialele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate. Avem drept fundament experienta si portofoliul generos al unei echipe tinere, inovatoare si entuziaste, specializata in productia de mobilier. Personalul calificat si instruit, implicat in derularea procesului de producţie, realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO.

Fabrica de mobila din Bucuresti dispune de capacitati ridicate de productie si utilaje moderne ce ne permite sa oferim clientilor nostri mobila de inalta calitate la un pret extrem de avantajos. Pentru comenzi punem la dispozitia clientilor nostri magazinul nostru online de mobila, pentru a putea astfel comanda mobilier din confortul casei proprii

logo kalitheaPrincipalul nostru domeniu de activitate este producţia de mobilier serie atat pentru restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, pub-uri, pizzerii cat si pentru amenajarea propriei locuinte. Avem o experienta vasta in domeniul mobilierului, o echipa profesionista si capacitati de productie si utilaje ultramoderne, fapt ce ne permite sa oferim clientilor nostri: mobila de calitate la preturi reduse!

In plus, va oferim consiliere profesionala astfel incat dvs sa va puteti transforma ideile in mobilierul mult visat.

Kalithea.ro reprezinta o companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare. Indiferent de stilul pe care doriti sa il adoptati, produsele de mobilier pe care le gasiti in cadrul site-ului noastru va fac alegerea mai usoara. Suntem dedicați în a oferi mobila pe toate gusturile si pentru toate bugetele.

Misiunea companiei este de a satisface nevoile clientilor nostri, oferindu-le, la cel mai competitiv pret, mobila de calitate, eleganta si moderna, functionala, fiabila, bine executata si cu design atragator.

Connect with us:

Mobilier Kalithea Facebook Mobilier Kalithea pe Twitter Mobila Kalithea pe Google Plus Mobila Kalithea pe Youtube Mobila Kalithea pe Tumblr Kalithea pe Pinterest