1.Termene și Condiții. Aceasta sectiune reglementează accesul și utilizarea website-ului nostru, precum și achiziția de produse de mobilier și amenajare casă.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală. Tot conținutul site-ului www.kalithea.ro, inclusiv textele, imaginile, designul și software-ul, este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

3. Utilizarea Site-ului. Site-ul poate fi utilizat doar în scopuri personale și ne-comerciale. Este interzisă redistribuirea, copierea sau publicarea oricărui conținut fără permisiunea scrisă a www.kalithea.ro.

4. Comerțul Online. Produsele disponibile pe site sunt descrise și prezentate cât mai exact posibil. Comenzile sunt acceptate și procesate în limita stocului disponibil.

5. Drepturile Consumatorilor. Consumatorii au dreptul la informații clare, corecte și complete despre produsele oferite.Orice reclamație va fi adresată prin canalele de comunicare oferite de www.kalithea.ro și va fi tratată cu seriozitate.

6. Politica de Returnare și Rambursare. Detalii privind politica de returnare sunt specificate separat pe site. Rambursările se vor face conform condițiilor menționate în politica de returnare.

7. Garanții. Produsele vândute de www.kalithea.ro beneficiază de garanții conforme cu legislația în vigoare și specificațiile producătorului.

8. Limitarea Răspunderii. www.kalithea.ro nu este responsabil pentru pierderi indirecte sau consecvențiale care pot rezulta din utilizarea site-ului sau a produselor achiziționate.

9. Modificări ale Termenelor și Condițiilor. www.kalithea.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste Termene și Condiții fără notificare prealabilă.

10. Jurisdicție și Lege Aplicabilă. Aceste Termene și Condiții sunt guvernați și interpretați conform legislației române. Orice dispute legate de aceste Termene si Conditii vor fi rezolvate în instanțele competente din România.

11. Contact. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de aceste Termene și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin canalele de comunicare disponibile pe site, mail: office@kalithea.ro

12. Renunțare. Nicio renunțare la vreun drept sau prevedere din aceste Termene si Conditii nu va fi considerată o renunțare continuă sau la vreun alt drept sau prevedere.

13. Divizibilitate. Dacă orice parte din aceste Termene si Conditii este considerată invalidă sau inaplicabilă, acea parte va fi interpretată într-un mod care să reflecte cât mai fidel intenția inițială, iar restul Termenelor si Conditiilor vor rămâne în vigoare.

14. Încheiere. Prin utilizarea website-ului www.kalithea.ro, utilizatorii sunt de acord cu aceste Termene și Condiții. Aceste Termene si Conditii reprezintă întregul acord între utilizator și site-ul: www.kalithea.ro în ceea ce privește utilizarea site-ului.

Data ultimei actualizări: 14.01.2024